Cecilia Gainaru Home Art Religious Glass Icons Decorative Objects Events About
marina
Expozitia "Marina"

Casa de Cultura Mihai Eminescu impreuna cu Liga Navala Romana- filiala Bucuresti gazduieste intre 30.07- 20.08 2018 expozitia "Marina" sub competenta organizare a Dl Vergil Cojocaru- Cover curatorul expozitiei si artist plastic. "Flotila artistica albastra" a Ligii Navale compusa din 31 de artisti plastici reuseste sa aduca in salile centrului cultural culoarea si murmurul marii. "Diversitatea temelor si a genurilor artistice este un exemplu intens de daruire si perseverenta...prin care artistii plastici creaza...opere de arta dainuitoare in care isi inglobeaza sufletul cu puterea si credinta in a produce bucurie publicului admirator de arta" ( V. Cojocaru-Cover).


marina   marina   marina   marina   marina   marina   marina  
iasi
Salonul National de Arta Plastica "Atitudini Contemporane"

Salonul National de Arta Plastica "Atitudini Contemporane"ed a XIa din iunie 2018 a fost gazduit de galeria de arta "Victoria" din Iasi. Manifestarea recunoscuta prin caracterul ei itinerant si solitar a reunit pe simeze 31 de artisti plastici profesionisti, operele lor acoperind un spectru larg de teme si tehnici (pictura in ulei sau acrilic, vitraliu, mozaic, arta textila, grafica). De remarcat invitatul special artistul plastic, profesorul Mimmo Corrado cunoscut drept Calabrese. Vernisajul a avut loc pe data de 21 iunie ora 18 iar expozitia ramane deschisa iubitorilor de arta in perioada 20-30 iunie 2018.


iasi   iasi   iasi   iasi   iasi   iasi   iasi  
effetto
Expozitia D'Effetto- Italia

Casa dei Carraresi din Treviso, Regione Veneto, Italia gazduieste expozitia "D'Effetto" in perioada 19-28 mai 2018. Lucrarile au fost atent selectate de catre curatorul evenimentului Dan Tudor Truica si de Fundatia Cassamarca reunind pe simeze 44 de artisti plastici, profesionisti, din Romania si Bulgaria. " Indiferent de tehnica abordata artistii selectati in cadrul acestei manifestari demonstreaza o data in plus, dincolo de frontiere, actualitatea si acuratetea unui mesaj vizual contemporan racordat la cele mai noi tendinte europene" ( D.T. Truica). Vernisajul a avut loc sambata 19 mai 2018 la Casa dei Carraresi.


effetto   effetto   effetto   effetto   effetto   effetto   effetto  
sinteze
Expozitia "Sinteze"

Expozitia gazduita de Casa de cultura din Miercurea Ciuc este o retrospectiva a Salonului National de Arta "Temeiuri". Cateva dintre lucrarile unor artisti plastici prezenti de-alungul anilor pe simezele Salonului National de Arta "Temeiuri" sunt reunite in aceasta expozitie retrospectiva al carui itinerar a inceput la Ploiesti si imbogatit cu noi lucrari continua la Miercurea Ciuc.Vernisajul. La deschiderea expozitiei in 10 mai 2018 a luat cuvantul Dl Radu George Serafim, critic de arta si directorul Casei de cultura din Miercurea Ciuc.


sinteze   sinteze   sinteze   sinteze  
culori
Expozitia "Culori mestesugite"

"Culori mestesugite" este o noua expozitie a artistilor plastici din cadrul AAP Bucuresti care a avut loc in perioada 04- 14 mai 2018 in salile Centrului cultural "Mihai Eminescu". Expozitia, plina de culorile lucrarilor celor 40 de exponenti printre care si lucrarile "Purtata de pe Mures" si "Apus Olimpian", a fost deschisa de catre pictorul si totodata presedintele asociatiei dl Dumitru Nicolae Chilia,artistul Vergil Cojocaru- Cover, directoarea Centrului cultural si criticul de arta dl Rosiianu.


culori   culori   culori   culori   culori   culori   culori  
salpri
Expozitia "Salonul de primavara AAP"

Expozitia de pictura a artistilor din cadrul AAP "Salonul de primavara" a fost gazduita de casa de cultura Friedrich Schiller din Bucuresti. In doua sali inalte si luminoase tablourile diferite ca mod de exprimare dar pline de culoare si frumusete au bucurat ochii vizitatorilor. Expozitia a fost deschisa in 29.03.2018 de catre pictorul si totodata presedintele asociatiei dl Dumitru Nicolae Chilia si directoarea Casei Schiller, dna Mariana Duliu.


salpri   salpri   salpri   salpri   salpri   salpri   salpri  
masca
Expozitia "Masca si perla"

Palatul Parlamentului, sala C. Brancusi gazduieste in perioada 18.03-30.03.2018 expozitia "Masca si perla" din cadrul celei de a III-a editii a Bienalei artelor "Povestile inorogului". Expozitia aduce un omagiu artistului Ioan Octavian Penda prin prezenta pe simeze a unui numar mare de artisti si prin cuvantarea de deschidere la care au participat cunoscuti si prieteni ai graficianului. Tema aleasa, desi grea, a dus la aparitia unor lucrari deosebite ca idee, realizare, culoare. Deschiderea expozitiei a avut loc pe 18.03.2018 sub coordonarea Truicart Events impreuna cu Muzeul National al Hartilor si Cartii vechi Bucuresti si Camerei Deputatilor


masca   masca   masca   masca   masca   masca   masca  
vis
Expozitia "Vis cu Nichita"

"Vis cu Nichita" este prima manifestare din cadrul Festivalului international de poezie "Zilele Nichita Stanescu" ed a XII-a. Expozitia gazduita de Muzeul judetean de arta Ploiesti- Ion Ionescu-Quintus, o cladire monument istoric somptuoasa si extraordinar de frumoasa va dura intre 15 martie si 15 aprilie 2018. La deschiderea expozitiei in 15 martie au luat cuvantul Dr Radu George Serafim critic de arta, Dl. George Calin, ambasador cultural Conventia ONU, Geneva si Dl Florin Sicoe custodele muzeului.


vis   vis   vis   vis   vis   vis   vis  
ava
Expozitia "Black History"

In 1900 W.E.B. Du Bois a calatorit spre Franta cu scopul de a expune la Expozitia Universala din Paris fotografii, harti, diagrame si poze care sa aduca in atentia oamenilor conditia oamenilor de culoare din America. In loc sa prezinte problema intr-un mod comun, informatia a fost transmisa prin prisma artisticului si culorii. Expozitia anuala "Black History" organizata de Asociatia Artistilor Vizuali (AVA) din Chattanooga, Tennessee este o versiune moderna a celei din Paris avand insa acelasi scop: sa educe si sa captiveze. Deschisa in AVA's Gallery in centrul orasului Chattanooga ea a gazduit lucrarile a 12 artisti care in moduri diferite au tratat cu dragoste si culoare o tema atat de actuala. Vernisajul a avut loc pe 14 ianuarie 2018 si expozitia va ramane deschisa pana in 24 februarie.


ava   ava   ava   ava   ava   ava   ava  
saliarna17
Expozitia "Salonul de iarna AAP"

Salonul de Iarna al Asociatiei Artistilor Plastici Bucuresti a fost gazduit in sala de expozitii a asociatiei in perioada 25 decembrie 2017- 11 ianuarie 2018 concomitent cu o minunata expozitie personala de icoave pe lemn a dnei Elena Iurkiewicz. Lucrarile expuse, numeroase si variate ca stil, abordand tema iernii din diferite unghiuri apartin membrilor asociatiei si au umplut sala de frumusete. Vernisajul a avut loc in data de 21 decembrie in acelasi timp cu sarbatoarea de Craciun a asociatiei. In fata unui public numeros au luat cuvantul presedintele asociatiei, Cojocaru Vergil Cover- artist plastic si dl Armand Steriadi- eseist.


saliarna17   saliarna17   saliarna17   saliarna17   saliarna17   saliarna17   saliarna17  
joid
Expozitia personala "Jocul ideilor colorate"

Sala din cadrul sediului Asociatiei Artistilor Plastici Bucuresti gazduieste in perioada 24 august- 7 septembrie 2017 expozitia personala de vitralii altfel si obiecte decorative "Jocul ideilor colorate". Vernisajul a avut loc in 24 august cu participarea numeroasa a invitatilor, colegilor din cadrul asociatiei si prietenilor. Expozitia a fost deschisa de pict Vergil Cojocaru- Cover, istoric si critic de arta Speranta Stefanescu, eseistul si criticul de arta Armand Steriadi si prof. dr. arh. Stefan Antonescu. Actrita Doina Ghitescu a incheiat prezentarea cu un moment artistic vesel si cald de un extraordinar talent. Invitatii s-au plimbat printre tablouri lasandu-se purtati de culorile stralucitoare ale miilor de bucatele de sticla pictate si aranjate intr-un mod deosebit, ales pentru a povesti ideile si sentimentele din spatele imaginilor.


joid   joid   joid   joid   joid   joid   joid   joid   joid   joid   joid   joid   joid   joid  
crom
Expozitia "Cromatica de vara"

Expozitia "Cromatica de vara" organizata de Asociatia Artistilor Plastici Bucuresti a fost gazduita in Sala Ronda a Cercului Militar National in perioada 16-27 august 2017. Lucrarile expuse, numeroase si variate ca stil si abordare apartin membrilor asociatiei si au umplut sala de culorile verii. Vernisajul a avut loc in data de 17 august cu participarea membrilor asociatiei, prieteni si invitati. Expozitia a fost deschisa de pict Vergil Cojocaru- Cover, istoric si critic de arta Speranta Stefanescu si eseistul si criticul de arta Armand Steriadi.


crom   crom   crom   crom   crom   crom   crom  
noe
Bienala Internatonala de Arta "Arca di Noe"

Galeria Municipala de Arta din Taranto Italia, aflata in incinta Castelului Aragonese in parteneriat cu Truicart Events au fost organizatorii si gazdele primei editii a Bienalei Internationale de Arta "Arca di Noe". Manifestarea internationala isi propune sa reuneasca pe simeze artisti plastici romani, italieni, francezi dar si alti colegi de breasla stabiliti in tara noastra. Vernisajul a avut loc in data de 23.06.2017 ora 17 in Taranto. "Indiferent de subiectul ales lucrarile selectionate de juriu trebuie sa transmita un puternic mesaj de continuitate cu valorile ancestrale ale breslei noastre, sa fie marturii ale capacitatii salvarii actului creator din perspectiva ultratehnologizarii. Aceasta "Arca" are menirea sa poarte mai departe talentul, emotia si harul pe care toti artistii plastici le detin."


noe   noe   noe   noe   noe   noe   noe   noe   noe   noe   noe   noe   noe   noe  
temeiuri
Salonul National de Arta "Somnul si Visul"

Salonul National de Arta Contemporana "Temeiuri" aflat la edititia a Xii-a cu tema "Somnul si visul" s-a deschis vineri 5 mai 2017 in sala Constantin Brancusi da la Palatul Parlamentului. Initiatorul proiectului Dl George Radu Serafim impreuna cu Uniunea Artistilor Plastici din Romania, cu Asociatia Artistilor Plastici Bucuresti si cu Fundatia Centru Cultural H.D.U. au reusit sa produca un adevarat eveniment cultural. Jurizarea a fost facuta de un grup de artisti consacrati sub presedentia Dlui. Gheorghe Dican. Expozitia, extrem de diversa, a reunit pe simeze un numar de 160 de artisti vizuali din toata tara acoperind aproape toata gama de expresie artistica: pictura, grafica, sculptura, ceramica, sticla, metal, tapiserie.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   temeiuri  
noblesse
Expozitia "Fusion Arts"

In luna mai Palatul Noblesse - Lifestyle Palace devine un hot spot al artelor si industriilor creative gazduind expozitia de lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, design-ului de interior, de produs si multe alte variate manifestari artistice. Fusion Arts, un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse, promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public peste 50 de artisti din diferite domenii.Acesti 50 de artisti au fost selectionati sa-si expuna lucrarile pe parcursul a 9 zile intre 21 si 30 mai 2017


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   noblesse  
ccr
Salonul de Primavara al Asociatiei Artistilor Plastici

Salonul de Primavara al Asociatiei Artistilor Plastici Bucuresti a fost gazduit in Sala Foaier a Cercului Militar National in perioada 18-30 aprilie 2017. Lucrarile expuse, numeroase si variate ca stil si abordare apartin membrilor asociatiei si au umplut sala de culoare si lumina. Vernisajul a avut loc in data de 19 aprilie cu participarea unui numeros public format din membrii asociatiei, prieteni si invitati.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   ccr  
eleni
Expozitia "Valul Grecesc" ed a V-a

In data de 15.03.2017 la sediul Uniunii Elene din Bucuresti a avut loc un eveniment cultural "Valul Grecesc" aflat la a V-a editie, eveniment care a cuprins un vernisaj, o lansare de carte si un moment artistic, muzica si dans, al ansamblului Asteria. Evenimentul organizat de Uniunea Elena din Romania, Liga Navala Romana, Asociatia "Sculptor Marinar Laurentiu Macarie" si Truicart Events a beneficiat de prezenta Dlui Dragos Gabriel Zisopol, presedintele si deputatul UER, presedintele Ligii Navale Romane, curatorul expozitiei Dan Tudor Truica, membrii comunitatilor elene, turcesti si italiene din Romania, artisti plastici, invitati. Expozitia din cadrul manifestarii reuneste 20 de artisti plastici profesionisti cu peste 30 de lucrari din diverse domenii artistice: pictura, grafica, sculptura, arta decorativa si va fi deschisa in perioada 15-29.03.2017.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   eleni  
vibratia
Expozitia "Vibratia sperantei"

Expozitia "Vibratia sperantei" a fost organizata de Asociatia Artistilor Plastici in sala de expozitii a BioOrtoclinic- Bucuresti. Vernisajul a avut loc in 08.02.2017 prezentarea expozitiei si a artistilor fiind facuta de criticul de arta Dr. Marius Tita. La vernisaj a participat pe langa un mare numar de expozanti si invitatii lor si artista Doina Ghitescu.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
adaftoc
Expozitia "Arta de a fura timpului o clipa"

Expozitia Arta de a fura timpului o clipa este organizata la Galeria de arta "Romana" de catre Aria management&Events in perioada 21-28 ian. 2017. Expozitia colectiva cuprinde stiluri si tehnici diferite (vitraliu, grafica, pictura, sculptura, mozaic, acuarela) si "fiecare tablou din expozitie este o lume aparte, un univers vrajit si misterios" ...formand "un rau de ganduri din experiente artistice, realizate de neobosite minti ganditoare si experimentatoare" (artistul si criticul V. Cojocaru-Cover). La vernisajul expozitiei din 21.01.2017 pe langa criticul V. Cojocaru a vorbit cu multa verva "despre cei care au avut curajul sa-si expuna lucrarile" si actrita Doina Ghitescu. Tot la vernisaj a avut loc si o prezentare de bijuterii, genti si incaltaminte create si pictate manual de artisti din domeniu


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
icoane
Expozitia "Ferestre spre cer"

Pe data de 22 oct. 2016, intr-o frumoasa si veche casuta de lemn din Muzeul Satului, Casa Glod, a avut loc vernisajul expozitiei de icoane pe sticla „Ferestre spre cer” a Scolii de Arta Bucuresti - sectia Decoratiuni. Expozitia a fost deschisa timp de zece zile. Frumusetea locului, linistea ireala, bucuria participantilor, culorile icoanelor a facut ca acest eveniment sa fie unul deosebit.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
salon
Salonul National al Artelor- ed de toamna

Salonul National al Artelor-Temeiuri, ed. de toamna a ajuns in 2016 la a Xa reprezentare. Vernisajul acestei expozitii de grup organizate de UAP a avut loc pe 10 oct. in incinta Palatului Parlamentului, Sala C Brancusi. Gazda a fost reputatul critic de arta Radu George Serafim Au trecut de un juriu foarte selectiv peste 150 de artisti cu lucrari avand teme, tehnici si stiluri variate: picturi in ulei, acrilic, sculpturi si cateva lucrari in tehnica mixta printre care si vitraliu Tiffany „ Esecul ingerului pazitor”. Sala superba, public numeros si o atmosfera plina de veselie. Expozitia a putut fi vizitata intre 10 si 31.10.2016


salon   salon   salon   salon   salon   salon   salon   salon   salon   salon   salon   salon   salon   salon  
aslan
Expozitia "Ferestre spre noi"

Expozitia "Ferestre spre noi" a inceput pe 20 oct 2016 si ca de fiecare data in ultimii ani s-a tinut in perioada Congresului de Geriatrie si Gerontologie al INGG „Ana Aslan”- Otopeni. Trei prieteni, artisti entuziasti si-au expus aici o parte dintre lucrarile de peste an.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
interferente
Expozitia "Interferente"

Expozitia de arta “Interferente” organizata de Galeria Elite Prof Art in colaborare cu Crowne Plaza Hotel Bucharest a avut vernisajul in data de 17.10.2016.- si se va incheia pe 12.11.2016 Persoanele care viziteaza expozitia ajung intr-un spatiu generos si luminos, aranjat judicios si cu profesionalism Plimbarea prin expozitie este de fapt o trecere lina de la ulei sau acrylic pe panza, tus si acuarela, vitraliu, pictura/colaj, tempera pana la icoane pe sticla, de la clasic la abstract.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
quantic
Expozitia "Festivalul "Teatrul sub luna" ed. a II-a"

In cadrul Festivalului de teatru urban ”Teatru sub luna” ed. a II-a de la Clubul Quantic a avut loc si o expozitie colectiva al carui vernisaj a fost pe data de 8 iulie 2016 la ora 18. Deschiderea expozitiei a fost facuta de criticul de arta, d-nul Armand Steriadi si a fost urmata de un concert al elevilor de la Liceul de muzica “Dinu Lipatti” Ca si data trecuta festivalula fost o actiune complexa unde artele ( picture, obiectele decorative, teatrul dansul si muzica) se intalnesc spre bucuria spectatorilor.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia
Interviu

In cadrul expozitiei "CubiSmArt" a fost facut un reportaj, au fost luate interviuri de catre jurnalistul Dan Preda. https://www.youtube.com/watch?v=K1WBtSsgWOs&feature=youtu.be


Expozitia
Expozitia "CubiSmArt"

Intre 13 mai si 28 mai 2016 Scoala de arta Bucuresti sectia Decoratiuni interioare a organizat in Galeria U.C.I.N. expozitia "CubiSmArt". Expozitia anuala a scolii a adunat cele mai reusite lucrari ale elevilor si fostilor elevi si a reprezentat un exercitiu de virtuozitate in exprimarea ideilor in maniera cubista. La vernisajul din 13 mai au vorbit d-na prof. Elena Borundel si prof. dr. Stefan Antonescu.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia
Expozitia "Primavara"

Intre 18 martie si 18 aprilie Galeria de arta Elite organizeaza expozitia cu titlul "Primavara" in cadrul hotelului Crowne Plaza. Cei 13 artisti care au expus au umplut de culoare si frumos salile expozitiei spre delectarea vizitatorilor prezenti la vernisajul din ziua de 25 martie.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia
Expozitia "Amprente"

Expozitia "Amprente" s-a deschis ca de fiecare data in ultimii ani in perioada Congresului de geriatrie de la Otopeni. Aceeasi cinci prieteni, artisti entuziasti si-au expus lucrarile de peste an.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia Teatru sub luna
Expozitia "Teatru sub luna"

Expozitia "Teatru sub luna" s-a desfasurat in perioada 03-07-2015 - 26-07-2015 in cadrul Festivalului de teatru urban, intr-un loc deosebit, o casa veche si frumoasa din Carol 53. In fiecare weekend teatrul, muzica si culorile s-au impletit intr-o atmosfera vesela si prietenoasa.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia Adaptation (Remember Gaudi)
Expozitia "Adaptation (Remember Gaudi)"

Expozitia Adaptation (Remember Gaudi) a avut vernisajul in 29-05-2015 si a fost gazduita intr-un conac pitoresc in Curtea de Arges. Frumusetea locului si varietatea temelor lucrarilor elevilor Scolii de Arta Bucuresti - sectia Decoratiuni au facut din aceasta expozitie un eveniment impresionant. La atmosfera placuta si-au adus contributia si 3 elevi ai sectiei de muzica - chitara clasica.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia Armonii de primavara
Expozitia "Armonii de primavara in culori si muzica"

In data de 9-05-2015 la Centrul de afaceri Sud a avut loc vernisajul expozitiei "Armonii de primavara in culori si muzica" , o frumoasa imbinare intre culorile tablourilor elevilor Scolii de arte Bucuresti si sunetele muzicii clasice interpretate de olimpicii Liceului de muzica "Dinu Lipatti".


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia File de manuscris
Expozitia "Imagine si imaginatie"

Incepand cu data de 23 octombrie 2014 in Sera mica a INGG "Ana Aslan" - Otopeni a avut loc expozitia de pictura si decoratiuni interioare "Imagine si imaginatie". Expozitia aduna 4 artisti plastici cu tehnici si abordari diferite dar iubitori de frumos si un grup de pacienti din grupa de terapie prin arta "Artterapie".


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia File de manuscris
Expozitia "File de manuscris"

In perioada 28 martie - 17 aprilie 2014 la Galeriile Arta din Campulung-Muscel a avut loc expozitia Scolii de arta Bucuresti "File de manuscris". Vernisajul a avut loc vineri, 28 martie 2014 incepand cu orele 16:00. Temele abordate sunt variate dar toate incearca sa se apropie de migaloasa arta a manuscriselor medievale.


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitia cinci
Expozitia "5"

In perioada 24-27 octombrie 2013 in Sera mica a INGG "Ana Aslan"- Otopeni a avut loc expozitia de pictura si decoratiuni interioare "5". Expozitia aduna impreuna 5 entuziasti ai artelor care au sau au avut legatura cu institutul si care au dorit sa-si exprime astfel iubirea de frumos .


Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia   Expozitia  
Expozitie Hora Ielelor
Expozitie "Hora Ielelor"

In data de 31 August 2013, ora 11:00 a avut loc vernisajul expozitiei de pictura si decoratiuni interioare "Hora Ielelor". Expozitia contureaza o hora de idei si culori filtrata prin trei personalitati diferite. Arhitectul, medicul si informaticianul si-au ignorat preocuparile de zi cu zi si tratand teme diferite, prin intermediul tehnicilor diferite au lasat sa vorbeasca artistul.


Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor   Expozitie Hora Ielelor  
Expozitie Sala Studio
Expozitie Sala Studio

Intre 17.05.2013 - 22.05.2013 a avut loc la Sala Studio - Piata Romana expozitia Scolii de Arte Bucuresti, sectia Decoratiuni Interioare. Vernisajul a avut loc vineri, 17 mai 2013 incepand cu orele 18:00.
"Spre a exprima gandurile si aleasa sensibilitate se recurge la motive vegetale si geometrice iar cursantii si-au finalizat lucrarile printr-un modelaj rafinat si rezolvari cromatice de mare expresivitate in care regasim unele “citate si din alti artisti”(si uneori chiar interferente cu diverse culturi exotice)."

Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio   Expozitie Sala Studio  
Expozitie Bosch Dremel
Expozitie Dremel-Bosch

Expozitia Scolii de Arte Bucuresti, sectia Decoratiuni Interioare- "Trofeul Dremel" a avut loc la Bricostore Baneasa in perioada 8.12.2012- 22.12.2012. Vernisajul a avut loc sambata, 8 decembrie 2012 incepand cu orele 17:30.

Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel   Expozitie Bosch Dremel  
Expozitie Campulung
Expozitie Campulung

In 4 mai 2012 a avut loc la Galeria Arta din Campulung expozitia "Remember Klimt" a Scolii de Arta Bucuresti, sectia Decoratiuni Interioare. Vernisajul a avut loc vineri, 4 mai 2012 incepand cu orele 17:00.
"Temele din expozitia "Remember Klimt", inspirate din viata de zi cu zi, nu sunt decat ecouri discrete ale unor idei si sentimente proprii fiecarui artist in devenire, incarcate insa de un fior artistic genuin, ce depaseste prin semnificatie impresia aparenta a descriptivului. Si, spre a exprima gandurile si aleasa sensibilitate, se recurge doar la motive vegetale si geometrice pe care le potenteaza insa printr-un modelaj rafinat si rezolvari cromatice de mare expresivitate"

Expozitie Campulung   Expozitie Campulung   Expozitie Campulung   Expozitie Campulung   Expozitie Campulung   Expozitie Campulung   Expozitie Campulung  
 
Webdesign by Lizzart